Ga naar de inhoud

Sponsoring

Vivacon gelooft in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en sponsort daarom de volgende goede doelen:

Het Zorg Innovatie Huis

Het Zorg Innovatie Huis in Baarn is dé plek in de regionale zorgsector die inspireert en zorginnovatietoepassingen tastbaar maakt. Het geeft zorgprofessionals en naasten een overzicht van innovatieve mogelijkheden om met aandacht te kunnen zorgen. Door een samenspel van professionele zorg en nieuwe technologieën wordt de autonomie van cliënten bevorderd en blijft de kwaliteit van leven behouden.


[Z]aan de Wandel

In Nederland is in 2018 ruim 110.000 keer de diagnose kanker vastgesteld. Voor de desbetreffende vrouwen én mannen is dat een enorme dreun die het leven van hen en hun omgeving volkomen op zijn kop zet. Er is dan maar één ding dat telt: beter worden! Voor hun genezing is onderzoek naar borstkanker essentieel. Stichting [Z]aan de Wandel organiseert sinds 2011 jaarlijks een wandeltocht door Zaanstad en omstreken om geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker.


Vereniging Nederland-Bulgarije

De Vereniging Nederland Bulgarije is opgericht naar aanleiding van het 1300 jarig bestaan van Bulgarije in juni 1982. De vereniging is een vriendschapsvereniging, die het bevorderen van de relaties tussen Nederlanders en Bulgaren,alsmede tussen Nederland en Bulgarije hoog in haar vaandel heeft. De vereniging onderhoudt nauwe contacten met de Bulgaarse ambassade in Den Haag, diverse hulporganisaties, stichtingen en andere verenigingen en clubs in Bulgarije en Nederland.