Diensten van Vivacon

ICT infrastructuur

Vivacon adviseert bedrijven op het gebied van ICT infrastructuur. Naast een analyse van de bestaande infrastructuur en een advies voor verbetering, biedt Vivacon u ondersteuning bij het beheer van uw ICT omgeving.

Cloud

Vivacon adviseert bedrijven op het gebied van cloud computing en ondersteunt bij de inrichting, de migratie naar en het gebruik van Microsoft 365 en Office 365. Hierbij is veiligheid van uw data en uw systemen een van de belangrijkste aandachtspunten.

Vivacon is gespecialiseerd in Microsoft Intune, de EMM oplossing van Microsoft voor het beheer van moderne devices met Windows 10, Android en iOS/iPadOS.

Telefonie

Vivacon adviseert bedrijven op het gebied van vaste en mobiele telefonie, alsmede het beheer van mobiele devices. Aandacht is er voor een passende vast-mobiel integratie voor uw organisatie.

Webhosting

Vivacon biedt haar klanten webhosting en ondersteuning op het gebied van hosting en DNS services. Voor het bouwen van websites kunnen we gebruik maken van de diensten van ervaren ontwikkelaars.

Vivacon adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van ICT infrastructuur, cloud services en telefonie. Daarnaast biedt Vivacon haar klanten webhosting en DNS services.

De focus van Vivacon ligt bij kleine tot middelgrote ondernemingen in met name de zorgsector.